Cím: 7726 Véménd, Szabadság tér 10.
Elérhetőség: +36 69 543 026
E-mail: onkormanyzati.konyha.vemend@gmail.com

 

A konyhát a helyi önkormányzat üzemelteti. Konyhánk kialakítása és felszereltsége a kor elvárásainak megfelelő. Igyekszünk az aktuális törvényi előírásoknak megfelelni, többségben egészséges ételsort összeállítani és kiviteleztetni.

Napi  háromszori étkezést biztosítva kiszolgáljuk az óvodát, iskolát. Ezenfelül a helyi Idősek Napközi Otthonában tartózkodó időseket, önkormányzathoz tartozó munkahelyi étkezőket is ellátjuk ebéddel. Helyi és a környékbeli települések (Palotabozsok, Szebény, Feked) lakosainak közétkeztetését is elvégezzük.

A tanév ideje alatt átlagosan 300 adag ebéd készül. A konyhán folyó munkát 6 fő látja el, melyből 1 fő szakképzett szakács, illetve szakképesítéssel rendelkező élelmezésvezető.

Jelenleg egyféle menüt tudunk biztosítani az igénylők körének, mely nem egyszerű feladat, hiszen az étkezést igénybe vevők életkora igen eltérő. (3 évtől- 90 évesig)

A készülőben lévő új közétkeztetési rendelet pedig szigorúan szabályozza, hogy az igénybe vevőknek milyen jellegű és összetételű táplálékot kell biztosítani az egészséges táplálkozás irányelveinek érvényesítése mellett. 

 

Amennyiben szívesen megosztaná szolgáltatásunk igénybevétele során szerzett tapasztalatait, észrevételeit, kérjük írja meg e-mail címünkre. Észrevételeit munkánk színvonalának javítására kívánjuk felhasználni.

Hasznos információk:
Ha szeretne ebédet rendelni vagy lemondani, kérjük telefonon jelezze a megrendelést megelőző napon 12 óráig a +36 69 543 026–os telefonszámon. Térítési díjak  rendezése a tárgyhónapot követő hónap 5.-ig történik. 

Az aktuális heti étrendet megtekintheti ide kattintva.

Széligné Viszló Adrienn élelmezésvezető