Kedves Vendégeink!

Egy egyedülálló vendégházat szeretnénk Önöknek ajánlani, amely Véménden található, az M6-os autópályán Budapesttől másfél órányira.
Vendégházunk a Kelet-Baranyai település szelíd dombjai között húzódik meg a Gemenci erdő szomszédságában, negyed órára Mohácstól, a hangulatos belvárostól, a népszerű Busó-udvartól, városi strandtól és persze a Dunától. Ugyancsak negyed órán belül elérhető a Zengő lábánál fekvő pécsváradi Élményvár, félórán belül Pécs és Szekszárd látnivalói, nyüzsgő programjai, egy órán belül pedig a térség messze földön híres szekszárdi és villányi borvidék ódon és modern pincészetei.
Szépen felújított sváb parasztházunk ideális pihenni vágyó családok, baráti társaságok, vadászok, túrázók részére: két háromágyas szoba (egyikük az eredeti festéssel), mesebeli konyha és étkező, két zuhanyzó és mosdó, hatalmas udvar istállóval, pajtával, pincével, festői szépségű panorámával, autentikus környezetben minden feltétel, kényelem adott.
Vendégházunkat úgy alakítottuk ki, hogy megőrizte a régi parasztház hangulatát, ugyanakkor a mai kor elvárásainak mindenben megfelel. Elektromos készülékek, gázfűtés, hideg-meleg folyóvíz, gáztűzhely áll rendelkezésre.

Utazzon vissza nagyszüleink idejébe, töltsön el pár napot családjával 1923-ban épült sváb parasztházunkban és élvezze a hangulatot, a természet közelségét!

Nyitva tartás: 2015.májustól-október végéig

Ellátás: önellátó
Ár: személyes egyeztetés alapján

Bővebb infó: Apaceller Péter
apsons@apsons.hu
30/277-5201